Hoppa till innehåll

Har ni börjat med julförberedelserna?

I år har jag bestämt mig för att inte stressa och vara strukturerad och börja i tid. Så för flera veckor sedan började jag handla julklappar och i helgen ska jag handla de sista och flera har jag redan slagit in. Pepparkakorna bakade mamma och jag idag efter mammas recept och de blev riktigt frasiga, tunna och goda.

This year I have decided to stop stressing around Christmas and be more structured and start preparing for it early. I started buying the Christmas gifts several weeks ago and this weekend I will buy the last ones and I have wrapped most of the ones I have bought. Today my mum and I baked the gingerbread cookies after my mums delicious recipe. They are really tasty, thin and crispy.

Igår kryddade jag snapsen till jul både till oss själva och till svärfar och svärmor som brukar få en flaska. Receptet har vi lagt ut innan här på bloggen, ni hittar det här. Hur ser det ut för er? Tanken är att jag ska rulla köttbullar och koka fudge nästa vecka. I år ska julen bli lugn, mysig och helt utan stress.

Yesterday I seasoned the schnapps for Christmas, you can find the recipe here. I have made a bottle to my mother and father in law which is a tradition because they love it, and one for us. How are you planning for Christmas? Next week my plan is to make fudge and make the meatballs. This year Christmas will be calm, cosy and stress free.

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: