Hoppa till innehåll

Vila och återhämtning

Det är viktigt att få vila och återhämtning i livet, det är på det sättet som vi klarar av de oväntade situationerna i livet. Det är något som jag har fått lära mig på alla stresshanteringskurser och ergonomiföreläsningar som man har deltagit i på alla arbetsplatser man har jobbat på. Däremot är det något däremot som jag inte alltid är så duktig på, men jobbar på hela tiden, jag har lite för mycket energi för vad som är bra för mig.

Nu efter jul, däremot, när allt är fixat och alla trevliga sammankomster är över så är det verkligen dags att ta det lugnt och vila. Nu har jag ytterligare ett par dagars semester så jag tänker faktiskt riktigt lata mig genom att ligga på soffan och läsa, kolla på film, ta promenader, äta allt onyttigt jag vill och bara vara tillsammans med min älskade make.

Glöm inte din vila och återhämtning, ta hand om dig!

It is important to get rest and recover, it is the only way to manage the unexpected situations that happens in life. That is something I have learned through all stress handling courses and lectures of human factors that one has received at different workplaces during the years. This is something I am not especially good at though, it seems I have more energy than what’s good for me. 

Now after Christmas when everything has been done, then it is really time to take it easy and rest. Now I have another couple of days of vacation so I am going to spend most of my time on the couch, reading, watching movies, eating all the unhealthy food I want and spending time with my loving husband. I will also take long walks, I promise! 

Don’t forget to rest and recovery, take care of yourself!

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: