Hoppa till innehåll

Vacker konst av Christian Hetzel


Det är väldigt olika vad man gillar för konst och tur är väl det, så att det finns något för alla. Jag tycker mycket om abstrakt och modern konst, men kan ibland även gilla figurativ konst. Det är svårt att säga vad det är som tilltalar en, man vet det när man ser det, det är en känsla man får för en tavla. Jag tycker att det är så stilfullt och mäktigt med stora tavlor i inredningar, det ger ett lugnare intryck och blir inte så plottrigt och oroligt. Om man dessutom har högt till tak så är det ännu snyggare med de stora tavlorna, tyvärr har vi normal höjd i vårt hus, annars hade vi nog haft flera riktigt stora tavlor. Christian Hetzels konst skulle höja vilken inredning som helst utan att för den skull ta över.

Jag såg nyligen konst av Christian Hetzel på Pinterest och den tilltalade mig direkt så jag kollade upp honom och gillade det jag såg. Jag tycker om hans dova vackra färgskalor och sättet han tonar ut och stärker färgerna, det finns ett speciellt ljus i tavlorna. Det är också så snyggt att de har en så stor storlek vilket göra att de blir ännu mer effektfulla.


The taste in art differs very much from person to person and I think that is wonderful, there is something for everyone. I mostly like abstract and contemporary art but I can also like figurative art as well. It is difficult to say what attracts you as it is mostly a feeling, either it’s there or it’s not. I think it is stylish and brings a mighty feeling with big paintings in interior, it gives the interior a calm impression and doesn’t feel so cluttered. The right art can really lift an interior and Christian Hetzels painting really can and that without taking it over.

Recently I saw a painting on Pinterest by Christian Hetzel and it really appealed to me so I checked out more of his art and must say that I like them all. I love the sombre colours and the way he fades out the colour and because of their big sizes they makes a really powerful impression.

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: