Hoppa till innehåll

To work in luxury

I am a sucker for nice desks and I really like this one. It might not be the most practical one with not much storage space and the shiny surface that will get a lot of finger marks, but who cares! I like that it is in brass all the way and the stylish z-formed legs. I found it at Birgit Israel London and that is also where the pictures come from. Check out the site for more cool furniture.


Jag är riktigt svag för snygga skrivbord och jag hittade detta som jag gillar väldigt mycket. Det kanske inte är det mest praktiska skrivbordet med tanke på förvaring och fingeravtryck men vem bryr sig om det! Jag gillar att det är mässing hela vägen utan någon kompromiss och de z-formade benen är så snygga. Jag hittade skrivbordet hos Birgit Israel London och därifrån kommer även bilderna. Kolla in Birgit Israel fler häftiga möbler.

 

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: