Hoppa till innehåll

Ett gott tillbehör

Ofta när vi äter plockmat, sallad eller grillmat så vill jag ha någon god kladdig röra till och senast rörde jag ihop en riktig god sådan. Den var väldigt enkel att göra och var verkligen god. Den kan nog passa riktigt bra till helgens mat. 

Whenever we eat salad, tapas or barbecue food I always want some kind of sauce to it. Recently I made one that was very simple to make and as a matter of fact really tasty. It might also be a great match with a good meal during the weekend. 


2 dl creme fraiche

2 dl créme fraiche

1 burk örtmarinerade soltorkade tomater.

1 can of herb marinated sun-dried tomatoes

1,5 dl riven parmesan

1,5 dl of shredded parmesan

Svart peppar

Black pepper

Salt

Salt

Jag strimlar tomaterna och sen rör jag ihop alla ingredienserna och smakar av. Om jag vill ha den tunnare tar jag i lite yoghurt eller gräddfil.

I cut the tomatoes into smaller pieces and put all the ingredients together and mix them gently. If I want a looser consistency then I add some yoghurt or sour cream. 


Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: