Hoppa till innehåll

Solid Gray x 3!

Nu upprepar jag mig tänker ni nog nu, ännu ett inlägg om Solid Gray, men jag kan inte låta bli! Jag älskar den här ryggsäcken – jag som alltid avskytt ryggsäckar. De hänger där på ryggen antingen som en trött påse eller rund som en uppstoppad gris. Solid Gray är något annat, den är liksom snygg hela tiden! Den sticker ut med sitt futuristiska utseende och behåller alltid sin form och är grymt skön att ha på sig.

Now I am repeating yourself, you might think, another post about Solid Gray, but I can’t help myself! I love this backpack and I have always hated backpacks. They just hang there on the back like a sad bag or stuffed round like a ball. Solid Gray is something else, it looks awesome all the time! It stands out with its futuristic look, it keeps it shape at all time and is really comfortable to wear.

Finns det inget negativt att säga, kanske ni tänker, allt kan ju inte vara så positivt? Nej, den är svår att ställa ifrån sig. Jag vill helst inte repa min högblanka modell som är lite mer känslig för det än den matta, så då vill jag ju att den står bra. Däremot kan jag tycka att det är ett problem med de flesta ryggsäckar och ibland även väskor, att de är svåra att ställa ifrån sig. Jag har köpt till ett golvställ som jag bär med mig i ryggsäcken, det är perfekt!

Is there nothing negative to say about Solid Gray, it cannot be all that positive? There is one thing and that is that it is difficult to put down without falling. I have a glossy model and it is a little more sensitive to scratches than the matte one, so I want it to stand safely on its own. I think this can be a problem for all backpacks but also some bags, they are difficult to get them to stand on their own when we don’t use them. I have bought a floor stand that I carry with me in my backpack and that is just perfect!

Vår Solid Gray samling började med att jag gav min man en mattsvart med svarta axelremmar i födelsedagspresent. När det sedan var dags för jul så kompletterade jag med att ge honom ett par röda axelremmar. Året efter när jag fyllde år fick jag en grå blank med svarta axelremmar som jag använt en hel del! Nu hade Solid Gray utförsäljning på utställningsexemplar så jag slog till och köpte en vit blank med vita axelremmar. Den har jag velat ha länge!

Our Solid Gray collection started when I gave my husband a matte black Solid Gray with black straps on his birthday. At Christmas I complemented the gift with red straps. The year after he gave me a grey glossy Solid Gray on my birthday and I loved it and have use it a lot. Now Solid Gray has had a sample sale recently of backpacks used in film or photo shoots. I bought a white glossy backpack with white straps, I have wanted this for a while and it looks amazing!

Nästa dröm är en Solid Gray i aluminium men den är lite dyrare, nu är det inget behov länge som styr utan ett begär!

The next Solid Gray I am dreaming of is the backpack in aluminium, it is a bit more expensive, now there isn’t a need anymore but a desire!

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: