Hoppa till innehåll

Massor av vackra klappar!

Nu är julen över och den har varit jättemysig med tid med familjen, god mat, vila och fantastiska julklappar. Kommer ni ihåg min önskelista innan jul? Det känns som att jag fick det mesta på listan, snacka om att vara bortskämd!

Now Christmas is over and it has been absolutely lovely! I have had a great time with family, delicious food, relaxation and perfect Christmas gifts. It feels like I got everything on my wish list, I am so spoiled!

Den underbara vattenkannan från Klong av Broberg & Ridderstråle i mässing är nu min. Visst är den helt underbar!?

This gorgeous water can from Klong, designed by Broberg & Ridderstråle, in brushed brass is now mine. Isn’t it just beautiful!?

Jumbokroken från Alessi ligger nu i handväskan och kommer att bli väl använd.

The Jumbo hook from Alessi is now placed in my handbag and will be well used.

Jag önskade mig den här necessären från Åhlens och den hamnade till min glädje i tomtens säck.

I wanted this toiletry bag from Åhlens really bad and it ended up in Santa’s sack.

Vår mindre Audio Pro högtalare har fått en storebror i C5 och båda är ju grymt snygga! Storebror kommer att få stå i sovrummet för att ge ett grymt ljud till vår nyinköpta projektor. Lillebror T3 får följa med på alla framtida resor.

Our smaller Audio Pro speaker has now got a big brother in C5 and they both look so stylish! The big brother will be placed in the bedroom to provide us with great sound to our projector. The little brother T3 will be following us on our future travels.

En efterlängtad överraskning dök upp från min bror, en bilbana. Jag har önskat mig en sedan jag var liten men som tjej har den önskan aldrig blivit uppfylld men nu äntligen. Vi har haft jättekul med den hela julhelgen och den är så snygg med belysning i båda bilarna.

An unexpected surprise showed up from my brother, a car track. I have always wanted one but as a girl I never received one but now finally. We have had great fun with it during the holiday and with the lights in the cars it is so fancy.

En grymt snygg kimono från Gina Tricot fick jag och den kommer att bli en del i outfiten till nyår.

Isn’t this kimono gorgeous! It is from Gina Tricot and it will definitely be part of my outfit for New Year’s Eve.

Kan man ha för många ekollonvaser från Svenskt tenn?! Jag tycker inte det, nu har jag fyra!

Is it possible to have too many acorn vases from Svenskt tenn?! I don’t think so and now I have four!

Förutom alla presenterna som jag visst dök det upp en massa annat också som gott portvin, fina miniatyrvaser i guld, en korg i sjögräs, pannlampa, trosor, puder, en ask och en snygg svart klänning. Jag fick även det mysigaste jag vet på julen, en ny pyjamas. Det fick vi alltid när vi var små så det är extra mycket jul. Jag måste dessutom erkänna att det ligger tre klappar kvar under granen som jag suger lite på ?.

Except for all the presents I have already told you about I also got a bottle of nice port, three golden miniature vases, a basket in sea grass, panties, make up powder, a box and a beautiful black dress. I also got a pair of pyjamas, that is such a cosy tradition in my family, and we got one every Christmas when we where kids. I have to admit that I have three more gifts under the Christmas tree. Spoiled?! I know ?

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: