Hoppa till innehåll

Lite fynd från rean som är i full gång just nu…

Har ni varit och shoppat på januarirean i år? Det känns som ALLA butiker inom alla olika branscher har rea just nu, klädbutiker, inredningsbutiker, hobbybutiker och elektronikkedjorna. Jag har förnyat min garderob lite men det behövdes egentligen inte för jag har riktigt mycket kläder, totalt fem garderober fulla! Det hade mer varit läge att rensa än att köpa mer fast jag använder 2/3 av dem. Jag har även kollat in inredningsbutikerna, i veckan var jag hos både HM Home och Hemtex.

Have you checked out the January sale yet? It looks like ALL the shops are having a sale, clothes stores, interior design stores, home appliance stores and so on. I have bought some new clothes even though I definitely didn’t need them, I have a lot of clothes, five closets full of them. I should have gotten rid of clothes rather then buying more but I actually use 2/3 of them at least. I have also checked out the interior design stores H&M Home and Hemtex this week.

Jag har kikat ett tag på ett riktigt snyggt sängöverkast i tunn bomull till sängen som kostade 699kr, nu kostade det bara 240kr. Jag köpte faktiskt två och planerar att ha det andra i sommarstugan. Det är svart med en härlig struktur och snygga mjuka fransar. Jag köpte även två kuddar i nästan exakt samma färg, det kommer att bli så snyggt!

I have been looking for a bed spread in greyish black, thin in cotton with a summer feel and I found one at Hemtex, it had cost 699 SEK but now only 240 SEK. I bought two, I can have one in our summer house too. I also found two pillows in almost the exact colour, they will look great together!

Jag hittade också tre kuddfodral i riktigt tjock och glansig bomull hos HM Home. De har djurtema med fåglar och leoparder och jag gillade dem direkt, min man blev inte lika förtjust.

I also found three pillowcases in thick and glossy cotton from HM Home. They have animals in the pattern, birds and leopards, I liked them immediately, not my husband.

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: