Hoppa till innehåll

Gorgeous tables! 

I have realised that I have an obsession about small tables. Every time I see a nice one I want it, and at the moment we have nine in our house. Like I told you, an obsession! When I saw these tables by Sebastian Herkner that urge came once more, I got to have one. They’re so beautiful! 

Jag har insett att jag är besatt av små bord. Varje gång jag ser ett snyggt litet sidobord så vill jag ha det, för tillfället har vi nio stycken här hemma. Jag sa ju att jag är besatt! När jag fick se de här underbara borden som är formgivna av Sebastian Herkner vaknade mitt begär till liv igen, vill bara äga ett sådant. Visst är de vackra!

Picture borrowed from Sebastian Herkners website

It is called the Bell table and every table is handmade and unique. The base is made of hand blown glass and the top by brass, it is so stylish and with the blend of fragile and strong materials. I also like the beautiful colours of the glass, soft and classy. 

Det kallas för Bell och varje bord är handgjort och därför är varje bord unikt. Foten är tillverkad i handblåst glas och överdelen i mässing, det är så vackert att blanda ett skört material med ett starkt. Jag älskar också de vackra färgerna som de är tillverkade i, lite dova och smutsiga. De är så vackra tillsammans med mässingen och ger en härligt lyxig känsla.


All pictures come from Sebastian Herkners website. 

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: