Hoppa till innehåll

Ett besök på IKEA


I helgen blev det även ett besök till IKEA. Tyvärr är det fortfarande några dagar kvar innan deras kollektion Svärtan släpps så vi får väl snart åka dit igen. Jag tycker om att IKEA nu har anlitat kända formgivare för att skapa nya kollektioner, deras egna formgivare är bra, men det kan behövas lite nya ögon ibland. Särskilt gillar jag Ingegerd Råmans kollektion Sinnerlig, jag var snabbt framme och köpte ett fat av hennes av trä som är perfekt att lägga hemlagad pasta i för torkning. Hennes taklampa är jag extra förtjust i men tyvärr har jag ingen plats för den här hemma så jag njuter av den på IKEA istället. Inköpet bestod istället av några tavelramar och kuddfodral.

This weekend we made a visit to IKEA. There are still a couple of days left until their collection Svärtan will be released so we have to go back soon again. I like that IKEA now has collection by well known designers. Particularly I like Ingegerd Råmans collection Sinnerlig. I bought a plate in wood by her this summer, it’s perfect for I drying my home made pasta. I also like her lamp but at the moment I have no place for it at home. Instead, I bought a couple of picture frames and pillow cases. 

Share

2 kommentarer

  1. Jag och lilleman var där förra fredagen och jag köpte lampan i Sinnerlig-kollektionen. Så fin och ger ett behagligt ljus. Gillar det här med kork-material med 🙂 Svärtan lär gå åt snabbt som tusan så det gäller nog att hänga på låset, haha.

    • admin admin

      Jag hade gärna åkt till IKEA idag men det blir nog mys hemma istället. Sinnerlig-lampan är så snygg! Bra val!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: