Hoppa till innehåll

En vacker lägenhet i en vacker stad

Vi bor i en villa strax utanför centrum och det är perfekt för mig. Jag har en trädgård som jag kan odla en massa blommor och grönsaker i, trevliga grannar, nära till skogen och motionsspår och gångavstånd till city med affärer, caféer och restauranger. Min familj har även ett torp på landet så den biten har vi också, med bad i insjö och kossor inpå husknuten. Om jag hade haft råd så hade jag gärna skaffat mig ett hus vid havet och en lägenhet centralt i en större stad.

We live in a small house in the edge of the city and it is perfect for me. I have a garden to grow much vegetables in, it is close to the forest and exercising tracks and with walking distance to the city with restaurants, cafes and shopping. My family also owns a summer house in the country close to a lake and with cows around the corner. If I could have afford it I would buy a small house by the ocean and an apartment in a larger city.

Visst, det låter som överdåd och för mycket men det är bara drömmar och de måste man få hålla levande. Den dagen man slutar att drömma skulle livet bli fattigt. Om jag skulle skaffa mig en lägenhet i en större stad så skulle det vara Malmö, en stad som jag tycker så mycket om. Där finns fina restauranger, kultur, bra shopping och trevliga människor.

I know, it is too much and I know that but you can always dream about things. If you would stop dreaming life would be so much more dull. If I would buy myself an apartment in a larger city it would be in Malmö, a city that I have come to love. It has great restaurants, culture, good shopping and nice open hearted residents.

Nyligen såg jag den här lägenheten på 93 kvm i Malmö för 2495000kr hos Våningen & Villan. Den här lägenheten hade jag verkligen kunnat tänka mig att köpa, dream on…

I recently saw this apartment on 93 square meters in Malmö for the price of 2495000 SEK. It is for sale at Våningen & Villan and it is an apartment I could really consider buying but I will just dream on…

Fiskbenparkett, kvadratiska rum och skjutdörrar är jag riktigt förtjust i så den här matsalen faller mig verkligen i smaken.

Herringbone patterned parquet floors, square rooms and sliding doors are something I am crazy about so this dining room ticks all my senses.

Ett litet men välinrett sovrum, jag tycker om de svala tonerna.

A small but well decorated bedroom, I like the cool colours.

Ett rymligt och vackert vardagsrum.

A spacious and beautiful living room.

Ett snyggt kök med en vacker tegelvägg som jag tycker om. Lägenheten säljs av Våningen & Villan, se mer bilder och mer info på deras hemsida.

A nice kitchen with a brick wall that I like. The apartment is for sale at Våningen & Villan, more pics and info on their website.

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: