Hoppa till innehåll

En brasa till bordet!

För flera år sedan såg jag en bordsspis för bioetanol och jag tyckte att den var så snygg. Jag letade och hittade samma modell hos Viadurini och den hette Joel och kostade 2300kr. Jag tyckte det var mycket pengar och min man ville inte att vi skulle köpa en bordsspis. Jag slutade däremot aldrig att kolla på olika loppisar och hittade andra modeller men inte den jag ville ha. När vi var på en loppis i Helsingborg så stod exakt den jag ville ha där för lite över hundra kronor och min man sa ja!

Several years ago I saw a fireplace for table that are fuelled with bio ethanol and I like the stylish look. I looked online and found a similar model at Viadurini called Joel, it was for sale at 2300 SEK. I thought it was a lot of money and my husband did not want one. I never stopped looking a second hand markets but I only found other models not the one I wanted. When we visited a second hand store in Helsingborg a couple of weeks ago it was there for just ten dollars and my husband said yes to buying it!

Nu när det är underbara sommarkvällar så köpte vi bioetanol och testade den och den var så snygg! Den ger lite värme men inte mycket och det luktar ingenting. Jag är verkligen riktigt nöjd! Det är det som är så häftigt med loppisar att tillslut hittar man alltid det man letar efter, man får bara inte ge upp!

We have wonderful warm summer evening here right now so we bought bio ethanol and tested it, it looked beautiful! It doesn’t give much heat and it doesn’t smell anything of the bio ethanol. I like it a lot! It is so cool with the second hand business, sooner or later you find what you are looking for, just don’t give up!

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: