Hoppa till innehåll

Eco Wallpaper + Front = WOW!

Leaves från Eco Wallpaper (lånad bild från Eco Wallpaper)

Eco Wallpaper har ett nytänk inom tapeter och jag tycker att deras nyheter alltid är spännande att gå in och titta på! När jag besökte deras webbsida häromdagen såg jag att de har samarbetat med Front Design Group, detta hade jag helt missat. Front Design Groups formspråk tilltalar verkligen mig och deras soffa Moroso Doodle tycker jag är så snygg med sin vackra mönstring! Av deras tapeter i samarbete med Eco Wallpaper är mina två favoriter Leaves – 4056 med tecknade löv som ligger över varandra och Arches – 4063 med runda plattor som ligger över varandra, båda kostar 589 kr/rullen. Jag funderar på att någon av dessa ska bli min nya fondvägg i hallen eller kanske blir den svart om jag vågar 🙂

I like Eco Wallpaper and I always look forward to see their new additions! The other day when I visited their homepage I saw that they have made some new products in collaboration with Front Design Group. Front Design Group has a expression that I like and their sofa Moroso Doodle is so beautiful with the patterns! The two of my favorite wallpapers from Eco Wallpaper and Front Design Group are Leaves – 4056 and Arches – 4063, both costs 589 SEK/roll. I am thinking of one of these in the hall or maybe I should paint the walls black if I am bold enough 🙂

Leaves från Eco Wallpaper, bilden lånad från Eco Wallpaper
Leaves från Eco Wallpaper, bilden lånad från Eco Wallpaper
Arches från Eco Wallpaper, bilden är lånad från Eco Wallpaper

 

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: