Hoppa till innehåll

Dagbädden på plats

För ett tag sedan köpte jag en dagbädd hos Netto som jag har skrivit om här på bloggen. Nu har den kommit på plats och jag blev ganska nöjd. Det som är plus är det strama och moderna uttrycket och jag gillar det ljusa träet. Det står att den bör behandlas men det tänker inte jag göra utan behålla den som den är även om den kan vara lite känsligare så. Botten på dagbädden är gjord av plywood och tål 120 kg så man kan inte sitta flera på den.A while ago we bought a daybed at Netto and I wrote about it here on the blog. Now we have put it in place and I am pleased. I like the contemporary and strict look and the clean wood. The instructions says that we should treat the wood with oil or color but I am not going to do that even if it will be more sensitivelike that. The bottom of the daybed is made of birch plywood and can take a load of 120 kg so not too many people at the same time. 


Jag gillar det grå tyget på dynorna men dynorna är väldigt hårda. Vi har ställt den i vår ateljé och jag tänker att jag ska sitta där med en kopp kaffe och titta ut över vår vackra trädgård och förhoppningsvis komma på kreativa saker. I like the grey fabric but the cushions are quite hard. We have put the daybed in our studio in our backyard by the window. I am planning to sit there with a cup of coffee and look out over our beautiful garden and get the creative ideas flowing. 


Share

7 kommentarer

 1. alexandra alexandra

  Vad är måtten på dagbädden?

  • admin admin

   Dagbädden är 180 cm lång, 54 bred och 39 hög. Tyvärr kan jag inte ha den som sittbänk för den klarar inte två personers vikt men den fungerar superbra för en person. 🙂

 2. Olof Olof

  Jag var på Netto när dom sålde den, men köpte aldrig. Ångrar mig grovt, behöver en i exakt det måttet… men finns inte att hitta någonstans. Hjälp mig ?!

  • admin admin

   Det var tråkigt! Det enda är nog att hålla koll på blocket och se om det dyker upp någon där. Lycka till!

  • alexandra alexandra

   till Olof: Jag har denna dagbädd från Netto, köpte den för cirka en månad sen men är inte helt nöjd. Kanske vill du köpa den? Beror ju dock på var du bor, för avhämtning är nog den enklaste då den är uppackad och monterad.

   • Olof Olof

    Jag bor i Göteborg, är intresserad av att köpa. Du når mig på 0722-314340 vid intresse…?

 3. Olof Olof

  Jag bor i Göteborg, är intresserad av att köpa. Du når mig på 0722-314340 vid intresse…?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: