Hoppa till innehåll

Ännu en mysig lördag


Det har varit och är en mysig lördag tillsammans med min älskling. Det blev en tur till soptippen för honom idag, eftersom vi har haft en del grenar liggande efter att ha ansat till trädgården så var det läge att få iväg det. Under tiden började jag att renovera en pall som jag har köpt på loppis för 50 kr, ni får förhoppningsvis se resultatet snart här på bloggen, jag slipade den och tog bort färgklumpar. Efter det jobbade jag lite med olika inlägg som kommer att komma på bloggen inom det snaraste, det är verkligen roligt att skriva och komma på ideér till bloggen, jag hoppas att ni märker det. 🙂

Jag ordnade en liten läshörna i mitt bibliotek med inredningstidningar som blev till ett litet bord bredvid liggfåtöljen. Det städades lite här hemma också och till slut kom blommorna som jag köpt till helgen i sina rätta vasar och blev utplacerade. Nu håller vi för en gångs skull på att förbereda tacokväll här hemma, ja, jag vet det är inte fredag 🙂 det får gå ändå. Hoppas att hitta en bra film att kolla på ikväll, får gå in och se om det finns något nytt på Netflix eller HBO.

It has been and still is a very nice Saturday together with my sweetheart. He had to go to the recycling station today with a load of branches from the garden and it felt good to get rid of it. When he was away I started renovating a stool I bought second hand for 50 SEK, you will hopefully see the finished result soon here on the blog. I sanded it and removed color stains with a knife. The fun part will start when it is time to put some fresh paint on it. I also worked with future posts for the blog, it is really fun to write and come up with ideas for the blog, I hope you notice that. 🙂

I put together a nice reading corner together in my library. I put a stack of interior design magazines together and they will work nicely as a low table to put a coffee cup on beside the chaise lounge. I cleaned the house and the flowers that I bought yesterday finally found their place in the right vases. Now, for once, we are making tacos for the evening, here in Sweden that is a common tradition on Friday nights so we are totally wrong. 🙂 I hope we find a good movie on Netflix or HBO to round off the evening with. 


Share

2 kommentarer

  1. Jag ÄLSKAR att du börjat blogga vännen och jag tar på mig att mitt tjat kanske lönade sig 😉 Visste att du skulle gilla det och visst är det roligt att planera i huvudet hela tiden vad man ska skriva om. Så kul att få utlopp av sin kreativitet om inte annat. Kram och det var mysigt att springa på dig häromdagen. En lunch snart tycker jag!

    • admin admin

      Tack! Det tog lite tid att komma igång ?Absolut en lunch snart! ?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: