Hoppa till innehåll

A ray of light

Lamps are a real passion of ours and we have an entire shelf in our storage room with designer lamps we don’t have a place for. I am switching lamps from time to time so others end up in the storage room, a real privilege. Even though I have more lamps than I need I cannot stop looking for more. Recently I saw this beautiful lamp and I want to add it to my collection so bad.

Picture from Pholc. Bild från Pholc.

Vi älskar verkligen lampor och har en hel hylla med designlampor som vi inte har plats till i vårt förråd. Jag byter lite då och då så det är inte alltid samma lampor som står undangömda, det är verkligen privilegierat att kunna göra så. Fastän vi har så många lampor så kan jag inte sluta att leta efter fler. Nyligen så jag den här fantastiska lampan och blev helt såld, den måste jag köpa mig någon dag.

Picture from Pholc. Foto från Pholc.

It is not easy to find a small pendant that looks cool and stylish at the same time but this one does. It is designed by Broberg and Ridderstråle for Pholc and it is called Apollo. It is made out of solid brass or aluminium which gives it the high quality. The shape is almost like a slim contemporary musical instrument. The metal is solid and beautiful and is coated perfectly to enhance the great shape even more.

Det är inte lätt att hitta en snygg hängande slimmad lampa som är speciell i formen och stilfull på samma gång, men den här lyckas med det. Den är formgiven av Broberg och Ridderstråle för Pholc och den heter Apollo. Den är tillverkad av solid mässing eller aluminium vilket ger den höga kvalitén. Formen är nästan som ett stilistiskt modernt musikinstrument. Den solida metallen är pulverlackad på exakt rätt ställen för framhäva den fantastiska formen.

Pictures from Pholc. Bilder från Pholc.

I know I am not supposed to buy any more lamps but I am really tempted to buy this one. I have to get rid of a few of my others first. Apollo is perfect in a window or as bed light or to highlight a dark corner. I think I can try to find a spot for it in our house.

Tanken är att jag inte ska köpa fler lampor, men jag är riktigt sugen på Apollo. Jag kanske måste göra mig av med några av mina lampor först. Apollo är perfekt att ha i ett stort fönster, som sänglampor eller att lysa upp en mörk hörna. Jag tror inte att jag kommer ha några problem att hitta en bra plats till den.

Picture from Pholc. Foto från Pholc.

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: