Hoppa till innehåll

2021 är här!

Igår firade vi ut det gamla året och in med det nya. 2020 var ett konstigt år med en pandemi som gjorde att man var tvungen att hålla avstånd till sina nära och kära. Jag är övertygad om att vi kommer att ta oss igenom det här men att det kommer att ta tid och att även 2021 kommer att bli ett annorlunda år. Det gäller att hålla ut och ställa upp för vårdpersonal och för våra medmänniskor.

We said goodbye to 2020 yesterday and that turned out to be a strange year with a pandemic that kept us separated from the people we love. I am convinced we will get through this but it will take time and I believe that 2021 also will be a different year. We are strong and can hold on for everyone’s best not only our own.

Jag väljer att fokusera på vad som har varit bra med 2020. Jag och min man har fått mer tid för varandra och jag har fått tid till nya saker. Jag håller på att lära mig italienska, tyska och danska. Det är svårt men hur kul som helst!

Vi har fått jobba hemifrån och det har visat sig att det har passat mig så bra. Jag har skapat mig ett hemmakontor som fungerar helt perfekt. Min man har sitt kontor på övervåningen så vi stör verkligen inte varandra när vi har en massa möten. Jag har aldrig jobbat så mycket och varit så effektiv och samtidigt är jag piggare och friskare än innan. Jag hoppas att det kan fortsätta på något sätt även efter pandemin.

I choose to focus on what has been positive during 2020. Me and my husband has got more time with each other and to do other new things. I am now learning Italian, danish and German online, it is difficult but so fun!

We have got the opportunity to work from home and it turned out to suit me so good. I have created a home office for myself that works marvellously well. My husband has his office on the other floor so we don’t disturb each other at all when we have all our meetings online. I have never worked so much or been more effective than now but also never been more well and relaxed. I hope that this can continue in some sort of way after the pandemic as well.

2021 så tänker jag att mer ska hända här hemma. Jag vill bli färdig med vår vinkällare, jag vill rensa ut och jag vill få in mer speglar i vårt hem. Den här spegeln fick jag i julklapp från mamma och pappa och den blev perfekt vid kaffemaskinen. Kaffemaskinen är helt klart årets bästa inköp, jag verkligen älskar den!

I want to get more done in our home during 2021. I want to finish our wine cellar, get rid of a lot of things and decorate with more mirrors. This mirror I got from my parents for Christmas and I loved it by the coffe machine. The coffe machine is by the way my best purchase 2020.

Vi önskar er ett fantastiskt 2021!

We wish you a great 2021!

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: