Hoppa till innehåll

Nu har även jag en Solid Gray!

Jag måste bara visa er vilken underbar ryggsäck jag fick av min man i födelsedagspresent – Solid Gray. Första gången som jag såg Solid Gray var faktiskt i min favoritserie The 100, världens undergång innehöll ryggsäcken där, men jag har däremot tänkt att ha roligare saker i min. När min man fyllde år förra året så bestämde jag mig för att köpa en mattsvart till honom och han blev överlycklig! Han använder den varje till jobbet och har fått många kommentarer om den. Folk vänder sig om på stan och tittar på den.

I just have to show you what aa awesome backpack I got from my husband on my birthday – Solid Gray. The first time I saw Solid Gray was in my favourite tv series The 100, then it contained the end of the world, but I am planning to have some more fun things in mine. Last year I gave my husband one in matt black and he loves it. He uses it everyday to work and he has gotten a lot of comments about it and when you met people in the street they check it out.

Förra året när jag fyllde år önskade jag mig en, jag ville ha precis en sån som var med i The 100, grå och blank med lite ljusare kanter. Jag älskar i och för sig den vita också men det geometriska mönstret framträder bättre på den grå och den är lite mer tålig. Den vita finns förresten med i filmen Ghost in the Shell.

Last year on my birthday I also got one, I wanted exactly the same as the one in The 100, grey and glossy. I do love the white one too, but the geometric pattern is more visible in the grey one and it is not so sensitive as the white. By the way, a white Solid Gray appears in the movie Ghost in the shell.

Jag tycker min är så grymt snygg! Jag har svarta remmar till min men det finns massor av olika färger på remmarna att köpa till så man kan variera. Jag fick även ett golvställ till den men jag ska även köpa ett hänge för att kunna hänga den på väggen.

I think mine is so beautiful! I have black straps on mine but they are available in several colours so you can change according to your mood and clothes. I also got a floor stand that is great but they also has a hanger for the wall that I am thinking of buying.

Inuti finns det perfekt plats för en laptop och arbetsmaterial och jag har en liten väska där jag förvarar nycklar, kort och annat smått som man behöver har med sig. Jag ser verkligen fram emot att ge mig ner till stan i helgen med den på ryggen. Den är så bekväm och lätt att ha på ryggen! En riktigt kul present att få och som kommer att hänga med i många år.

Inside there is perfect room for a laptop and some work material. I have a small bag in it for keys, credit cards and other small things. I am looking forward to stroll down town with it this weekend. It is so comfortable and weighs not much at all. I am so happy to have gotten one and it will stand the test of time, I am sure.

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: