Hoppa till innehåll

Min nya favorit från Klong!

Jag har många favoriter från Klong, inte allt tilltalar mig men en hel del. Jag älskar den rektangulära vasen Äng i mässing och grönt och vattenkannan Svante. Nu har jag ny favorit i ljusstaken Tender och jag är helt såld. Den är elegant och cool på samma gång och den gracila formen kan man ju inte annat än att älska.

I have many favourites from Klong, not everything appeals to me but many things. I love my rectangular vase Meadow in brass and green and my water can Svante. Now I have found a new favourite in the candlestick Tender and I am blown away. It is elegant and cool at the same time and the gracile shape is so wonderful.

Ljusstaken Tender är formgiven av Charlotte Van Der Lancken och det sägs att hon har inspirerats av Alberto Giacomettis fantastiska skulpturer när hon formgav Tender. Jag älskar formen som för mig känns som en lång utdragen droppe. Ljusstaken finns i en hög variant och en låg variant och är tillverkad i svart- eller nickelpläterad mässing. Den nickelpläterade är vackert glänsande och ljuset reflekteras fantastiskt i den. Den svarta är nog däremot min favorit för den sticker ut mer tycker jag. Den svarta finns att köpa på Cervera och den nickelpläterade hos Artilleriet och den kostar från 1150 kr.

The candlestick Tender is designed by Charlotte Van Dee Lancken and it is said that she was inspired by Alberto Giacomettis amazing sculptures when she designed Tender. I love the shape which for me is like a long outstretched drop. The candlestick is available in a low and a high version and you can choose between black or nickel plated brass. The one in nickel is so shiny and reflects the light so beautifully but my favourite is the black one that I think is more edgy and stands out more. The black is available at Cervera and the one in nickel at Artilleriet from 1150 SEK.

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: