Hoppa till innehåll

Ett mjukare och mysigare sovrum!

Jag har letat ett tag efter en mjuk vit stor matta till sovrummet och när jag hittade mattan med stort M kostade den 12000kr. De pengarna har jag inte möjlighet att lägga på en matta så därför bestämde jag mig för ett billigare men ändå snyggt alternativ, en ryamatta från Mio. Jag köpte mattan på Black Friday till ett bra pris och nu har jag väntat länge innan den idag kom på plats.

I have been looking for a new rug for my bedroom for a while and of course I found one for 12000 SEK and that is way to expensive for me. I decided to go for a cheaper option but still with some style so I bought a shaggy rug from Mio. I bought it on Black Friday for a good price but I didn’t put it in place until today.

Jag kände att jag först ville ha ut julen och sen inleda det nya året med ett nytt mjukare och mysigt sovrum. Mattan är fantastiskt tjock och mjuk och fötterna bara sjunker in i den tjocka, mjuka och glansiga luggen. Så istället för tre mattor blev det en riktigt stor och det gjorde att hela sovrummet känns större. Ikväll ska jag krypa in tidigt, tända ljus, sätta på lite skön musik och läsa en bra bok. Sov gott, kära ni! ?

I felt that I wanted to remove all Christmas related items first and start to make a fresh start in my bedroom this year. The rug is so thick and soft with a beautiful glow, my feet sink into it so nicely. So instead of three rugs I now have one big one and that made the bedroom feel so much bigger. The bedroom also feels really cosy and relaxing. Tonight I will get into bed early, put on some nice soft music, light some candles and read a good book. Sleep tight everyone! ?

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: