Hoppa till innehåll

Ullkransar till granen

En idé föddes när jag var på en loppis för ett tag sedan och fick syn på mässingsfärgade gardinringar i en korg. De skulle kunna bli fina i julgranen, tänkte jag och ikväll satte jag igång och gjorde flera olika modeller.

An idea took shape at a vintage store a while ago when I saw some golden curtain rings in a basket. Wouldn’t they look great as decoration in our Christmas tree?, I thought, and tonight I made a few different models.

Ringarna kostade bara 10kr och jag virade tovad ull eller ullgarn runt dem och dekorerade med silvertrådar eller glittrande band i guld. Några behöll jag faktiskt som de var och gjorde bara en guldrosett och satte fast på dem.

The rings only cost 10 SEK and I twisted wool or wool yarn around them and decorated with threads in silver or shimmering ribbons in gold. I kept a few of the rings bare and only added golden bows.

Jag tyckte att de blev fina och jag älskar ullen. Gardinfästena blir perfekta för att hänga dem i granen. Vad tycker ni? Vilken blev finast?

I think they look great and I love the wooly feeling. The clippers that is supposed to grip the curtain will be perfect to hang them around the branches in the Christmas tree. What do you think? Which one do you think looks the best?

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: