Hoppa till innehåll

Så här gör du en egen liten adventsstjärna

När det närmar sig jul så pysslas det lite mer här hemma än resten av året. Det kan bero på att jag lägger mycket av min tid och kreativitet i trädgården de flesta av månaderna. Ikväll knåpade jag i alla fall ihop en adventsstjärna.

Christmas is getting closer and at that time of the year it is a lot of DIY-projects in our home, more than the rest of the year. I think that is because I put a lot of energy and creativity in my garden. Tonight I made a star for advent.

Det var riktigt enkelt, jag hade köpt stjärnor i guldtråd på Panduro, så jag utgick från dem som stomme. Sedan köpte jag en tunn ljusslinga i guldtråd som jag virade runt och försökte att få ljusdioderna så jämnt fördelade som möjligt. Jag blev nöjd och jag har ett mörkt hörn precis vid ytterdörren där den blev perfekt. Eftersom den är batteridriven kan man ju hänga den var som helst, eller låta den stå någonstans på ett bord och lysa.

It was really simple, I bought stars made of thin thread in gilt steel at our local store and used them as the base. Then I bought a light strand with golden threads and twinned it around, I tried to twine so that the lights where even around the star. I think it looks nice and is perfect in the dark corner by our front door. Since it is battery powered I can put it anywhere I want so I might move it around.

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: