Hoppa till innehåll

Så får mina krukor nytt liv


Som ni kanske har sett  tidigare här på bloggen har jag målat krukor och jag tycker att det är jättekul, antikfärgen ifrån Panduro är så härlig att jobba med. Den är dryg, lätt att få att fästa, om den inte är för ljus i färgen så räcker två strykningar och sedan är det dessutom lätt att rengöra penslarna från den.

I really like painting my pots and give them an extended life in my interior as you might have seen here before when I painted my grey pots. I love the hobby color I am working with that comes from our local hobby store. It lasts very long, it is easy to make it stick, if the color isn’t to light I only have to paint twice and it is easy to clean the paintbrush afterwards. 


Så här blev det efter förra gången, den har fått sin plats i badrummet på tvättstället och jag är jättenöjd.

This is the last pot I painted. Now it has its home in the bathroom and I think it looks great. 


Idag målade jag en ny kruka och så här såg den ut innan jag målade. Den är lite större än den förra krukan.

Today I painted another one, this is what it looked before the paint. It is a bit larger than the last one. 


Så här blev den när jag målat den vit, jag satte en bukett tulpaner i den och ställde den på köksbordet. Jag gillar att färgen ger den en rå känsla, som handgjord, så om du hittar en kruka på en loppis för inga pengar alls och i en ful färg men du gillar formen, köp den och testa, för det är riktigt roligt.

This is how it looked when I had painted it white, I put tulips in it and now it is at the dinner table in the kitchen. I like that the paint makes it feels so raw and handmade, so if you find a pot at the flee market for no money at all in an ugly color but a nice shape don’t hesitate to buy it and try to paint it.

 

 

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: