Hoppa till innehåll

Julfint på altanen


Ikväll har jag fixat till altanen inför advent, eftersom jag såg att grannen har satt upp adventsljusstaken och tänkte jag att det nu nog är fritt fram att köra på med myset. Jag har lagt ut en renfäll, satt upp ljusslingor, satt in enar, massor av ljus och lite julkulor och äpplen. Jag fick julkänsla på en gång och på fredag är det dags att köra igång inne, längtar till dess!

I have decorated the porch tonight in preparation for this weekend when it is advent. I saw that our neighbours have put up a advent candlestick in the window so I thought that now it must be ok to start preparing for a cosy advent. I have put out a reindeer skin, put up lights and cypresses, a lot of candles, apples and christmas baubles. I got in the Christmas mood at once and on Friday it is time to decorate indoors – I am so looking forward to that!

img_4118

img_4119

img_4116

img_4114

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: