Hoppa till innehåll

Jag älskar listor!


Jag älskar att göra listor och jag gör verkligen listor på ALLT!

Jag gör listor för saker jag ska packa när jag reser, saker som ska inhandlas, saker som ska göras här hemma, renoveringar jag vill göra i huset, arbetsuppgifter på jobbet, jag kan bara inte sluta göra listor. Oftast har jag gjort listorna på papper, men jag använder även appen Wunderlist som jag är väldigt nöjd med. Det är lätt at skapa och redigera sina listor och det är dessutom lätt att dela listorna vilket gör att jag kan lägga till saker på listan som min man handlar från.


Inte nog med att jag gör listor utan numera har jag även börjat att ta fram hela veckans kläder på helgen för att slippa stå och ha panik på vardagsmorgnarna och bli på dåligt humör. Jag tar fram nio olika ombyten så jag ändå har lite att välja och det blir alltid några kvar. Till slut inser man att det är kanske de kläderna som man skulle kunna göra sig av med…

Men visst, jag erkänner, jag är beroende av att göra listor… :-).


I love to make lists, I make lists of everything!

I make lists for things to pack when I travel, things to buy, things to do, things to fix around the house, work assignments, I just cannot stop making lists. Mostly I have been using pen and paper, but recently also the app Wunderlist which works great for me. It is easy to make and edit your lists, and you can also share the lists so that I can add things to the list when my husband is doing the shopping. 

I do not only make lists, I have also started picking out outfits to wear the following week on Sundays. That means that now I don’t have to panic in the mornings when I can’t make my mind up about what to wear and get in a bad mood. I pick out nine outfits so I have some to choose from and the ones that never get worn maybe are the ones that should be given away to charity. 

So, I must confess, I am addicted to making lists… :-).

 

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: