Hoppa till innehåll

God jul!

Äntligen är den här! Det tycker jag som älskar julen så mycket! Min man var inte alls lika övertygad om julens förträfflighet när vi träffades men är nu nästan lika glad för julen som jag.

It is finally here! I really love Christmas! My husband didn’t see the beauty in Christmas when we met but now I think he likes it almost as much as I do.

Förr var det julklapparna som var bäst, sen blev det julgranen och nu i vuxen ålder är det maten i kombination med de nära och kära. Julklapparna är fortfarande trevligt men att ge julklappar ha blivit bättre än att få tycker jag. Det är väl ett tydligt tecken på att man har blivit vuxen.

Back in the days the Christmas gifts where the nicest thing about Christmas but now when I have grown up it is good food in combination with my loved ones. The Christmas gifts are secondary but still nice to give.

I år blir det en kombination av att träffa min och min mans familj på julafton och juldagen. Resten av julen kommer vi att springa runt och mysa hemma i pyjamasarna och plöja tv-serier. En tur till Malmö kommer det att bli innan det är dags att fira in det nya året men mer om det längre fram.

This year we will try to manage to see both my and my husbands family on Christmas Eve. The rest of Christmas will be spent in our pyjamas watching plenty of tv-series. We will take a trip to Malmö after Christmas but more about that later.

Nu vill vi önskar er en riktigt skön och lugn jul med god mat och nära kära!

Now we want to wish you a really wonderful Christmas with great food and loved ones!

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: