Hoppa till innehåll

God Jul!

Nu är julen här och som jag älskar denna tid! Alla känner ju inte så och det har jag full respekt för och julen är inte en lycklig tid för alla. Alla firar ju dessutom inte jul och det är också helt ok. Det spelar ingen roll men oavsett hur du spenderar helgen så ta tillvara på det som är viktigt i DITT liv. Jag kommer att spendera helgen med min älskade make som verkligen är mitt allt! Vi kommer att vara med våra nära och kära och vänner och äta gott och umgås.

Now Christmas is here and I really love Christmas. Not everyone does that and I fully respect that, Christmas is not a happy time for all. There are also several people that do not celebrate Christmas because it is not their faith, that is also ok. It doesn’t matter how you spend the holiday but take care of the things that are important in YOUR life. I will spend it with my darling husband that is my everything! We will the holiday with our loved ones and good food.

Vi kommer att byta en massa julklappar också så klart men det är egentligen sekundärt för mig. Jag tycker att det är väldigt roligt att ge. I år har jag tänkt ge mest saker som jag vet att de behöver. Ikväll tittar vi på Grinchen här hemma, det är en tradition och om ni inte sett den så gör det!

We will exchange gifts but that is actually secondary for me. I love to give, though. This year I have chosen gifts that I know they need. Tonight we are watching The Grinch, that is a tradition and haven’t you seen it so do, it is great!

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: