Hoppa till innehåll

En solig dag! 

Jag har inte mått så bra på sistone, stressen har tagit ut sin rätt, men jag börjar så smått att hitta tillbaka till mitt nya jag igen. Idag tog jag en dag för mig själv vilket jag behövde! Jag åt en god lunch med min man på stan, gick runt och tittade i lite affärer innan jag strosade in på ett kafé och tog mig en kopp kaffe och myste. 

I haven’t felt that good lately, stress has taken its toll on me and I am working to find the new me and I am slowly getting there. Today for the first time I took a day just for me and I really needed it! I had a great lunch with my husband at our favourite restaurant and then I walked around in stores to get inspired by interior or fashion, bought a top. I took a cup of coffee at the nicest café in town and just relaxed. 

Jag gjorde fynd idag och hittade en vackert drällvävd naturfärgad linneduk till matbordet för 75kr, som jag har letat efter det. Jag älskar att duka snyggt och nästa jakt blir efter linneservetter i samma mönster och färg. Jag hittade även vackra linnegardiner, också denaturfärgade från Himla för 60kr. Jag tycker mycket om Himlas linneprodukter och trodde aldrig att jag skulle hitta dem så billigt. 

I found some great things today for a bargain price. A table cloth in natural linen big enough for my dining table and in mint condition 75 SEK and beautiful curtains in linen from Himla 60 SEK. I love the linen products in Himla’s collection and I never thought I could find anything this cheap. Now I will try to find napkins for my linen table cloth, I love to set a beautiful table for dinner. 


Ikväll ska jag försöka vara lite kreativ om jag orkar, ni får givetvis se resultatet här på bloggen när det är färdigt. Ta hand om er och ta er tid för en dag bara för er! 

Tonight if I have the strength I will be creative and make something I have been thinking about for a while. I will definitely show you the result here on the blog when I am done. Take care of yourselves and try to squeeze in some time for you! 

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: