Hoppa till innehåll

En sån vill man ha!

Att sy är inget som jag är särskilt förtjust i, oftast blir det inte som jag vill och så blir jag irriterad. Min mamma däremot, har alltid varit en fena på det och hjälper mig ofta när det behövs och det är jag väldigt tacksam för.

Jag hittade däremot i veckan en supersnygg resesymaskin i modern design, tyvärr har jag inte kunnat hitta något om den mer än det som Sewing Rabbit har lagt ut på sin sida. Kanske skulle det bli roligare om man hade ägt en sån?

Sowing is not something I like pretty much, I have a vision of how I want it to be but mostly it doesn’t get that way, which puts me in a bad mood. My mother on, the other hand, is great on sewing and helps me whenever I need it and I am so grateful for that.

This week I found such a cool portable sewing machine in modern design that I just have to show you, unfortunately I haven’t been able to find any more information other than what Sewing Rabbit has, where I found it. Maybe this one would be more fun sewing with this machine?


Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: