Hoppa till innehåll

En regnig dag…

Idag har det varit en regnig och blåsig dag, regnet har piskat mot fönsterrutan och blåsten har vint. Sådana semesterdagar kan också vara sköna tycker jag, då ägnar jag mig åt att möblera om, bland annat. 

Idag var det biblioteket som jag gick loss på, möbler, lampor och tavlor åkte upp och ner. Jag tog upp en läsfåtölj med fotpall från källaren, ett litet marmorbord, några undanställda tavlor och lampor och så åkte en del annat undan för tillfället.


Today we have had a rainy and windy day here, but those kind of vacation days can also be nice. I usually spend days like this rearranging the furniture somewhere in the house and today it was time for our spare room, the library. I took chairs, tables, lamps and paintings up and down the staircase and ended up with  a much airy, lighter and comfortable room. 


Jag blev så nöjd med resultatet, rummet blev ljusare, luftigare och bekvämare. Det blev en mysig läshörna med min gammelmormors fåtölj som min mamma gav en ny kostym för ett par år sedan. Här kommer jag att spendera många av de regniga dagarna framöver med en bra bok och en kopp kaffe.


I got a perfect reading corner with my great grandmother’s old armchair that my mum redressed a couple of years ago. I will spend a lot of the rainy days here in the future with a good book and a cup of coffee. 

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: