Hoppa till innehåll

En ful korg blev något fint!

För ett tag sedan fick vi en presenter i en vinkorg i näver i starka färger med blommor. Min första tanke var att direkt skänka den till Erikshjälpen så jag gick ner och satte den i förrådet. Idag när jag gick förbi den tänkte jag att med lite ny färg kunde den bli riktigt fin. Jag gick och hämtade min grå vintagefärg från Panduro och satte igång.

A while ago we got a gift in a basket in strong colours with painted flowers. My first thought was to give it to charity, I took it downstairs to our storage room. Today when I passed it I thought that maybe I can turn it into something nice. I went and got my light grey vintage paint from Panduro, our hobby store.

Så här såg den ut innan och så här blev den!

This is what it looked like before, this is the result after!

Den kommer att bli perfekt till saften, vattnet eller vinet på picknicken i sommar. Jag blev nöjd och den var kul att måla!

It will be perfect for the lemonade, water or the wine for the summer picnic. I think it looks a lot greater and it was fun to paint it!

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: