Hoppa till innehåll

Boktips om att samla design


Jag tänkte tips er om en bok som jag fick av min man för något år sedan när han kom hem efter en resa till London. Den heter Collecting design och är skriven av Adam Lindemann och utgiven av Taschen förlag. Jag är tyvärr en person som tittar mest på bilderna när det kommer till inredningstidningar och böcker och läser inte alltid så noga. Den här boken däremot fick mig verkligen att läsa allt, den är väldigt intressant och beskriver väldigt väl hur en samlare tänker och hur det fungerar att samla på design. Jag tycker att det var en mycket bra bok och därför vill jag tipsa er om den om ni är intresserade av design. Den finns att köpa Taschen.

I want to tell you about a book I got from my husband for a couple of years ago when he came home after a trip to London. It is called Collecting design and is written by Adam Lindemann for Taschen. I am a person who usually looks a lot at the pictures and does not read the texts so carefully when I read interior design magazines and interior design books. This book, though, made me really read, it was interesting and describes very well how a collector thinks and how you collect design. I think it was a very good book so that is why I tell you about it here on the blog, might be something for you if you like design. It is available at Taschen

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: