Hoppa till innehåll

A linear pen

I love to read, draw and write and I do it often. I am not a person that write notes in the books that I am reading or do underscore in them but if you do, this is the pen for you. A combined ruler and pen in a great design, called Sleek/One. It has a droplet shape which makes it perfect as a bookmark in a book or notebook.

Jag älskar att läsa, rita och skriva och jag gör det ofta. Jag är inte en person som skriver eller gör understrykningar i mina böcker men om du är det så är detta pennan för dig. Det är en kombinerad linjal och penna i en snygg design, Sleek/One. Den har en droppform vilket gör att den är perfekt som ett bokmärke i en bok eller anteckningsbok.

Sleek/One comes with different heads to write on different materials. Sleek/One that is designed by HMM won the Red Dot Design Award 2015 and now that have released a new limited edition in black and gold of 100 and it is available at Generate Design.

Sleek/One har flera skrivhuvuden för olika material. Sleek/One är formgiven av HMM och vann The Red Dot Design Award 2015 och nu har det kommit en limited edition i svart och guld som har getts ut i 100 exemplar och finns hos Generate Design.

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: