Hoppa till innehåll

2020 – Nytt år och nya möjligheter!

Nu är snart 2020 här och vid varje årsskifte känner jag att det blir som en nystart! Det känns fräscht och rent ungefär som när man ska börja skriva i en ny dagbok. Jag har sällan nyårslöften och så även i år. Vad har ni för planer och tankar inför det nya året? Vad det än är, go for it!

Soon 2020 is here and every time there is a new year I feel like it is a new start. It feels fresh and clean almost like when I start writing in my new diary. I seldom have any new year resolutions because I can not restrict myself to one. What are your plans for the new year? Whatever it is, go for it!

På det personliga planet så tänker jag fortsätta som det gångna året med att lägga fokus och tid på det som betyder mest, mig själv, min man och mina nära och kära. Jag vill ha massor av tid till dem och mitt nuvarande jobb ger mig den möjligheten och det är jag så tacksam för. Jag ska öka upp min träning och äta kost som min kropp gillar, det har inte med vikt att göra för den är jag nöjd med.

On the personal level I will continue what I started this year by putting my focus and time on the things that matter the most, me, my husband and loved ones. I want to have a lot of time for them and my current job gives me that opportunity and I am so grateful for that. I will increase my exercise time and eat food that my body likes and it is not because of my weight which I am happy with.

Jag ska tänka ännu mer på miljön och handla mindre nya saker och ännu mer second hand vilket jag redan idag är rätt duktig på. Jag ska ta cykeln eller gå fler dagar till jobbet. Jag har lagt upp en riktigt bra budget för året som gör att vi ska kunna fortsätta att resa en del och göra mysiga saker på hemmaplan.

I will think more of the environment and buy less new products and more second hand which I am quite good at already. I will take the bike or walk to work more days this year. I have put up a good budget this year so we can continue to travel and do a lot of nice together.

Inredningsmässigt här hemma tänker jag att vi ska bli färdiga med vår vinkällare, takbyte är planerat till februari och jag planerar att ta in offerter på ett andra badrum i källaren. Det kommer även att bli lite ommålning, lite nya möbler och något nytt golv nere. Trädgården ska få sig ytterligare ett lyft med fler träd och buskar och kanske att drömmen om ett växthus blir sann, 2020 jag är redo!

When it comes to interior and renovations we are planning to finish the renovation of our wine cellar. We are taking in construction costs to make a second bathroom and we are putting a new roof on the house in February. I am going to repaint a room and put in a new floor in the basement and I am going to get another dining table. I want to plant more trees and bushes in our garden and maybe the dream of a greenhouse will come true, 2020 I am ready!

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: