Hoppa till innehåll

Nu har jag kastat ut julen!

Jag brukar låta julen vara kvar till tjugondag Knut som traditionen säger och så även i år. På tisdag kommer Lions och hämta den för 50kr, mycket smidigt och uppskattat! Det är alltid lite ledsamt när julen är över särskilt i år när vi kastade it vår julgran som var lika fin som när vi tog in den, inte ett barr trillade. Samtidigt är det så härligt att ta in lite nytt och ljust och avskalat i inredningen och blommor med en känsla av vår.

I am always keeping my Christmas decorations, tree and lighting until twenty days after Christmas, the twentieth of Knut. It is a Swedish tradition and I am doing so this year as well. On Tuesday a charity organisation is coming to pick up our Christmas tree for 50 SEK, so good and practical! I am always feeling a bit sad when Christmas is over especially this year when our tree was just as green and beautiful as when we took it inside. At the same time as it feels nice to bring in some light and little less stuff on display and take in flowers with a spring feel.

Klongvasen på köksbordet

Jag tog fram Klongvasen äng som jag fick i julklapp av min bror och fyllde den med så vackra blommor, stjärnflocka, klematis, gräs och vaxblomma. Våren kändes nära på en gång fast först vill jag ha en riktigt vinter.

I took out the vase Äng from Klong that I got for Christmas from my brother and filled it with beautiful flowers from our local flower shop. I picked clematis, grass, astrantia and wax flower. It gives me the feeling that spring is just around the corner but at the same time I want to have some winter first.

Jag flyttade runt på alla lampor här hemma så det är bara en lampa som fick sin gamla plats. Eftersom vi kör med Philips Hue lampor här via telefonerna så får min man ändra namn på allihop :).

I moved around all my lamps only one of them was placed in the same spot as before. We have the Philips Hue light bulbs so now my husband have to rename all of them :).

Vi bytte matta i köket och fick äntligen tummen ur att flytta taklampan och tavlan. Jag trivs så bra i köket sen vi möblerade om och satte dit dagbädden, min man tycker också om att få sällskap i köket när han lagar mat.

We put on another rug in the kitchen and we finally got around to move the lamp and the painting in the kitchen. We haven’t gotten around to do it since we put the table by the wall and put the day bed in. I like the kitchen much better since we did that and my husband like the company when he is cooking.

Det är ljust och luftigt här hemma nu och jag har fixat till lite på mitt sängbord, jag lade fram tre böcker som jag ska se till att jag läser ut innan sommaren. Om de ligger där så kanske jag ser till att göra det.

I also put three books on my night stand, if I see them everyday I might get around to read them finally. I will try to read them before summer comes.

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: