Hoppa till innehåll

I want a running ostrich on my desk, do I sound crazy? No, check this out!

This gorgeous ostrich is designed by Arthur Xin and it looks amazing, it looks like it is running really fast. The paper clips is giving the ostrich his wings in a beautiful way. I love the red shoes and the shining material combined with the black paper clips, it looks like a cocky ostrich and it is cool. I saw this on Yanko Design and I would really love to have this on my desk, it would put a smile on my face while working.

Photo: Arthur Xin Sexin Design

Den här fantastiska strutsen är formgiven av Arthur Xin och den är så snygg, jag gillar att den verkligen är mitt i ett språng. De svarta gemen bildar strutsens vingar på ett så vackert sätt. Jag älskar de röda skorna i kombination med det glänsande materialet och de svarta gemen. Jag tycker att strutsen ser kaxig och självsäker ut. Jag såg denna hos Yanko Design och kände direkt att den skulle jag vilja ha på mitt skrivbord, den skulle få mig att le varje dag jag satte mig vid skrivbord för att jobba.

Photo: Arthur Xin Sexin Design

Arthur Xin is a really interesting designer and on his website you find even more great designs. My other favourites are the green Eco bed with built in light and the stationary collection Zoo.

Arthur Xin tycker jag är en riktigt intressant formgivare, kolla in hans webbsida och se mer av hans innovativa design. Mina favoriter för utom Running Ostrich är den gröna sängen Eco Bed med inbyggd belysning och skrivbordskollektionen Zoo.

Photo: Arthur Xin Sexin Design

You can also use the running ostrich for you jewellery, why not put your rings like a necklace on the ostrich when you go to bed? 

Du behöver ju inte använda strutsen enbart för gem utan ha den på nattduksbordet och hänga av dig dina ringar på kvällen. Ringarna blir som vackra halsband runt den fina strutsens hals.

Photo: Arthur Xin Sexin Design

Photo: Arthur Xin Sexin Design

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: