Hoppa till innehåll

Ett vackert armband till samlingen

Ytterligare ett smycke har köpts in till min smyckessamling med vintage silversmycken från 50-, 60- och 70-tal. Jag hittade ett otroligt vackert arbetat armband i silver med svenska stämplar och silverstämpeln 835, vilket betyder att det är ålder på det. Armbandet har en skön tyngd och sitter riktigt bra på handleden. Det har som små fjäll runtom och länkar som är så fint sammanlänkade.

Another piece of jewelry has been bought to my collection of vintage silver jewellery from the fifties, sixties and seventies. I found a beautiful bracelet in silver in a high quality with Swedish hallmarks and the 835 silver stamp which means that it is several years old. It has a nice heft to it and it is perfect around my wrist. It is made from like scale like pieces made in links that have been put together beautifully.

Idag går det inte att köpa smycken med så hög kvalité i vanliga smyckesaffärer och fortfarande är det relativt billigt att köpa silversmycken vintage, så det gäller att passa på. Jag fick pengar av mina föräldrar när jag fyllde år som jag använde till armbandet och jag har ändå det mesta kvar. Jag är riktigt nöjd! Jag är så fånig också för när jag har köpt något nytt som jag är nöjd med så kan jag inte sluta att titta på det på flera dagar.

It is not possible to buy silver jewellery in a store today with such high quality for that price like you can with vintage jewellery. I got money from my parents on my birthday so I used some of that but most of it is left. I am so pleased! I am really ridiculous when I am pleased with a purchase I have made, I can look at it for days!

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: