Hoppa till innehåll

Ett ensamt öronhänge

För några dagar sedan köpte jag ett ensamt vintage litet öronhänge som hade förlorat sin partner. Jag blev så förtjust i det för det hade en väldigt vacker design i silver och med en infattad liten bergkristall, det var formgivet av Victor Jansson. Det kostade bara några tior så jag bestämde mig för att göra om det till ett halssmycke istället. 

A few days ago I bought a vintage single earring that had lost its partner some time ago. I liked its beautiful design in silver with a small crystal. It was designed by Victor Jansson and it nearly didn’t cost anything so I decided to make a pedant of it instead. 


Jag tog bort stiftet och tillverkade en egen ring i silver så att den skulle hänga bättre och inte lägga sig på sidan. Vad tycker ni? En enkel förändring, men kul att det kom till användning som någonting annat. Jag tycker att det är finare som ett halssmycke än som öronhänge. 

I removed the pin and made an extra little ring in silver so that it would hang better and not turn to its side. What do you think? A simple change but nice that it would come to use as something new. I actually like it much better as a pendant than as an earring. Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: