Hoppa till innehåll

En penna som svävar

Slända är en mycket stilren och snygg penna i sin formgivning. Den är inspirerad av insekten sländan som svävar i luften och som kan kvickt vända på en nanosekund. Den är formgiven av Gustav Widström och Marcus Heneen och jag hittade den hos Gustavo Innovation. Den säljs på Designtorget har jag hört.

Slända, which means dragonfly in Swedish, is a stylish and beautiful pen in its design. It is inspired by the insect that hovers in the sky and can turn in the air in a split second. It is designed by Gustav Widström and Marcus Heneen and I saw it at Gustavo Innovation. From what I can understand it is available at Designtorget.

Jag tycker om sättet som den rör sig och formen är så snygg, tycker jag. Jag skulle vilja känna på den för att se om den ligger skönt i handen när man skriver. Klicka här för att se en video om den från YouTube.

I like the way the pen moves and I really like the shape. I would like to see it in real life to see how it feels in the hand when I write. Click here to see a video about the pen from YouTube.

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: