Hoppa till innehåll

En liten ek har utvecklats

I höstas hann jag inte sätta igång med att gro ekollonen i tid för att få en liten ek i min Svenskt Tenn-vas, så jag gjorde inte alls så som jag har skrivit här på bloggen att man ska göra. När jag var ute och krattade löv för fyra veckor sedan låg det flera groddade ekollon under löven så jag tog in ett par och satte i mina vaser. Nu har det utvecklats små ekar så man kan tydligen göra saker på många olika sätt,men med samma slutresultat.

This autumn I hadn’t the time to grow acorns in time to get small oaks in my vase from Svenskt Tenn, so I didn’t do as I wrote here on the blog that  you should do. When I was out working in my garden raking leaves four weeks ago and there where several acorns with sprouts under the leaves. I took a few and put them in the vases and now small oaks has sprouted. The lesson here seems to be that you can do things in so many different ways and still get the same end result. 

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: