Hoppa till innehåll

En brutal vinöppnare!

Häromdagen var vi med svärfar och hans sambo i en second hand butik och det är bland det bästa jag vet! Jag hittade en underbar vinöppnare en sån som finns på restauranger och som monteras på väggen. Både svärfar och min man tyckte att den var väl brutal med inte jag, den blir perfekt i mitt kök framöver!

The other day we went with my parents in law to a second hand store and I just love that! I found this amazing wine opener like the ones they have on the wall in the restaurants. Both my father in law and my husband thought it was brutal but not me, it will be perfect in my future kitchen!

Är den inte helt underbar! Den skiner så fint i kromet, lite nördigt kanske men jag är så nöjd! Jag såg att de kostar en hel del på nätet och jag behövde bara betala 75 kronor, ett riktigt fynd! Det ska bli kul att inviga den när jag hittat rätt plats för den.

It is so nice! It shines so nice in the metal, I know I am a nerd about it but I am so pleased! I saw that they usually cost quite a lot online and I only had to pay 75 SEK, a real bargain! It will be so fun to test it when I find the right spot for it.

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: