Hoppa till innehåll

Drömmen om en lampa

Jag är en riktig inredningstok, men jag har nog inte förrän nu förstått hur illa det är.  Jag har alltid varit en person som drömmer mycket på nätterna och det brukar vara ingående drömmar med mycket detaljer. Härom natten drömde jag att jag stylade någons vardagsrum och det kändes som att jag jobbade hela natten. Nu senast drömde jag att jag var på loppisar i Danmark och hittade en lampa för nästan inga pengar alls och det var den här:

I am a real nerd when it comes to interior decoration but I did not realise how bad it was until a couple of nights ago. I dreamed the whole night that I styled someone’s living room, it felt like I worked all night with that. Then last night I dreamed I visited vintage stores in Denmark and found a beautiful lamp for practically no money at all and this was the lamp I found:


Den heter Carronade och är formgiven av Markus Johansson för Le Klint. Det är en lampa som jag tycker är mycket snygg men aldrig känt ett behov av att äga, fast tydligen är det så i mitt undermedvetna. I min dröm däremot hade den en skärm gjord i betong. Jag var exalterad i drömmen och tänkte bara på hur glad min man skulle bli när jag kom hem med detta fynd!

It is called Carronade and is designed by Markus Johansson for Le Klint. I think it is a gorgeous lamp, but I have never felt the urge to own one, but maybe unconsciously have, it must be so. In my dream, though, the lamp shade was made out of concrete. I was so excited in my dream to have found such a bargain and could imagine how thrilled my husband would be! 


Lampan finns att köpa hos Växjö Elektriska och kostar 10295 kr.

The lamp is for sale at Växjö Elektriska for 10295 SEK. 

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: