Hoppa till innehåll

Den blev min!

I helgen såg jag på Instagram att Netto skulle ha några spännande produkter på sin Marknadsplats den här veckan. Jag såg en så fin dagbädd i trä med mörkgrå dynor med snygg struktur och jag blev kär direkt. Den skulle vara så snygg på vår uteplats under taket så jag bestämde mig för att jag skulle ha en sådan. Jag insåg att den nog skulle sälja slut på ett par timmar så jag hängde faktiskt på låset när de öppnade och en av dem blev min – lycka!


This weekend I saw on Instagram that Netto has some exciting new products in their market department in the store this week. I saw this beautiful daybed in wood with dark grey seat cushions in a nice structure and I fell in love with it. It would look great on our terrace so I decided that I had to have one. I realized that it would be sold out in a couple of hours so I was there when they opened and one of them became mine – happiness!

Om ni är sugna på en stor och snygg solsäng för två så har de en jättefin och även såg jag en snygg golvspegel i svart.

If you want a sun bed for two they they have one that looks great, I also saw a nice floor mirror in black. Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: