Hoppa till innehåll

Odla i höst?

Höstodlingarna efter 3 veckor.

Går det att odla i höst? Vet inte. Däremot läste jag för ett tag sedan att det ska gå så varför inte testa? Allting går ju så klart inte men däremot skulle det gå att odla att grönkål och spenat och kanske även vintermorötter på hösten. Pallkragen som jag odlade potatis i är nu tom så jag har ändå utrymme över så jag sådde fröerna för 3 veckor sedan och det har faktiskt kommit upp lite. Tyvärr inte i raka rader då en av grannarnas katter bestämde sig för att gräva lite 🙁  Jag håller er uppdaterade på hur detta kommer att gå.

Is it possible to start growing vegetables in Sweden in autumn? I don’t know, byt I read a while back that some vegetables might work, like green cabbage, spinach and maybe even winter carrots. The space were the potatoes were is empty so I had nothing to lose. I put the seeds in three weeks ago and a some spinach and cabbage has showed up 🙂 Not in straight lines though because the neighbours cat wanted to dig a little 🙁 I’ll keep you updated of the result.

 

Share

3 kommentarer

 1. Allt jag odlade i vår pallkrage gick åt skogen! Djuren åt upp allt utom kryddorna, haha. Däremot så har vi fått massor av tomater från det lilleman och jag satte i våras. Du är så himla grym på det här med odling! Kram!

  • admin admin

   Tusen tack! Vad kul att det funkade med tomaterna, det är ju så himla gott med egna tomater! Kram!

  • admin admin

   Tusen tack! Vad kul att ni lyckades med tomaterna, finns det något bättre än egna tomater! ? Kram!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: