Hoppa till innehåll

Nya smycken till samlingen.

Ännu ett par smycken har tillkommit till min samling av skandinaviska vintagesmycken i silver. Nu är samlingen så stor så jag planerar att sälja en del av dem antingen på Tradera eller Bukowskis. Jag älskar alla smycken jag har köpt men man hinner inte använda alla.

I have bought a few more pieces of jewellery to my collection of vintage Scandinavian silver jewellery. Now the collection is so big so I am thinking of selling some of them. I love all the jewellery I have bought, but some I never wear even if they are beautiful.

Ännu ett smycke av den fantastiske finske Kultaseppä Salovaara. De dubbla sammanfogade fyrkanterna som är svagt vinklade mot varandra och de så professionellt infattade bergkristallerna gör det här smycket så vackert.

Another jewellery by the amazing Finnish Kultaseppä Salovaara. The two beautifully attached squares that are slightly tilted towards each other like a star or flower and the professionally encased crystal rocks makes this pendant so beautiful.

Jag har hittat ytterligare ett underbart armband i silver med rutilkvarts av den svenske smyckesformgivaren Gert Thysell, eller Gussi som hans signatur är. Rutilkvarts är en sten jag har blivit så kär i och så fort jag ser smycken med den så måste jag ha det! Det här armbandet är väldigt snyggt och sitter så bekvämt runt handleden.

I have found another beautiful bracelet in silver and rutilated quartz. It is designed by the Swedish jewellery designer Gert Thysell, he is also called Gussi. I love this type of semi-precious stone so much and every time I see it I have got to have it. This bracelet is just gorgeous and is very comfortable to wear.

Det här hängsmycket låg i brevlådan förra veckan och jag blev så nöjd. Jag gillar storleken och kvalitén, jag tittar mycket på detaljer som öglan på hänget när jag köper hängsmycken och det här är perfekt! Jag har ingen aning vem som ligger bakom detta men kvalitén är riktigt bra!

This pendant came to me last week and I was so pleased with it. I like the size and the quality, I look a lot at the details of my jewellery and this is perfect! I have no idea who designed it but the quality is really good!

Jag handlar smycken ofta och kollar efter smycken att köpa nästan varje dag, Jag köper ingenting nytillverkat för jag tycker att smycken hade en mer arbetad och stilrenare formgivning förr och med högre kvalité. Vad gillar ni för smycken? Vad är er och stil?

I often buy jewellery and I look for jewellery to buy almost every day. I buy all my jewellery vintage because the quality is better and the design is often more strict. Do you like jewellery? What style is yours?

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: