Hoppa till innehåll

Att bo bland träden är en dröm!

Med åren har jag kommit på att jag älskar träd och jag vill bo bland träden. Jag skulle till och med kunna tänka mig att ha träden integrerade i huset i ett atrium eller på en altan. Jag vill också ha ett hus i modern stil och då tycker jag att det fungerar ännu bättre med träden rent stilmässigt.

Through the years I have come to realise that I want to have a house among the trees. I would even have them integrated into the house in an atrium or build a deck around them. I think that modern architecture work better with that than old style.

Vi åker ofta till Helsingborg då min bror bor där sedan många år tillbaka. Då har vi åkt förbi Örkelljunga och arkitektritade hus av Henning Larsens arkitektkontor och de gör alltid att jag vänder mig om en extra gång och tittar trånande. De ingår i Woodland Country Club och har golfbanan utanför husknuten, nu är ett av dem till salu och jag bara måste visa er.

My brother lives in Helsingborg since several years and when we drive to see him we pass Örkelljunga and the Woodland Country Club. They have these amazing houses designed by Henning Larsen architects that always makes me look a little extra. Now one of them is for sale and I just have to show you.

De har en modern arkitektur med stora fönster som ger mycket ljusinsläpp. De tar också in naturen som ett konstverk i rummet, det gör att accessoarer blir överflödiga.

They are quite modern with a lot of glass that let the light pass through the house so beautifully. They take the nature inside like a piece of art so accessories is hardly needed.

Det är mycket rymd och öppen planlösning vilket jag gillar. Mitt favoritrum är sovrummet som även kan användas till ateljé. Det känns som att man skulle kunna ta staffliet under armen och springa ut i skogen, underbart!

It has a lot a space and open plan, I like that. My favourite room is the bedroom/studio. It feels like you can take the easel under your arm and run into the woods, freedom!

Nu är jag ju ingen golfande person så detta huset är inte aktuellt för mig. Huset är på 152 kvm och kostar 3 645 000 kr vilket är mycket för ett fritidshus, men snyggt är det. Jag gillar uteplatsen mycket också, härligt att sitta där och lapa sol! Sedan fram emot kvällen när det blir kallt tänder man en brasa och tar en filt om sig, det är inte fel det heller!

I don’t play golf so this is not for me. The house is 152 square meters and is out for 3 645 000 SEK which is a lot for a cabin but it is wonderful. I like the patio, I can see myself sitting there in the sun and when it gets cold I would light a fire and put a blanket around me.

Huset är till salu hos Länsförsäkringar där du hittar mer information och fler bilder om du är intresserad.

The house is for sale at Länsförsäkringar where you can find more pics and info if you are interested.

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: